Játékosok átigazolása  Több mint 20 éve

TRANSFER ROOM által hitelesített Ügynökség

Légiósok: Kleinheisler László a Panathinaikosznál folytatja – hivatalos

Jan 12, 2023

A görög listavezető Panathinaikosz hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a 28 éves, 44-szeres magyar válogatott Kleinheisler Lászlót.

Ahogyan arról beszámoltunk, Kleinheisler László szerda délután érkezett meg Athénba, ahol az utolsó simításokat is elvégezték új szerződése kapcsán, valamint részt vett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon. A 44-szeres magyar válogatott középpályás – aki három és fél évre írt alá – szerződtetését csütörtökön jelentette be hivatalosan a klub és már együtt is edz a csapattal.

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy hagyományokkal büszkélkedő klubhoz tudtam szerződni, mint a Panathinaikosz. Tisztában vagyok vele, hogy Puskás Ferenc mély nyomokat hagyott a klub történelmében. Hatalmas felelősség itt futballozni, az ő örökségéhez méltó módon szeretnék én is bizonyítani a Panathinaikoszban. Bízom benne, hogy a klubváltásomból a válogatott is profitálhat és még inkább segíteni tudom a nemzeti csapatot, ha a szövetségi kapitány számít rám” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak az átigazolása kapcsán a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián nevelkedő Kleinheisler.

Az Eszéktől távozó válogatott játékosért sajtóhírek szerint a Dinamo Zagreb is élénken érdeklődött. Kleinheisler légiósként az NK Osijek előtt a német Werder Bremennél, a Darmstadtnál és a kazah FK Asztanánál fordult meg.

„Minden szempontból ezt az átigazolást tartom a legnagyobb lépésnek Kleinheisler László pályafutásában, hiszen a Panathinaikosszal bajnoki címért harcolhat és a nemzetközi porondon, jó eséllyel európai csoportkörben is bizonyíthat. A klubnak hosszú távú, nagy tervei vannak” – mondta a Nemzeti Sportnak a szerződéskötés után a játékos menedzsere, Filipovics Vladan.