Játékosok átigazolása  Több mint 20 éve

TRANSFER ROOM által hitelesített Ügynökség

Légiósok: megvan a magyar válogatott támadó új klubja – hivatalos

Jan 29, 2023

Mint arról helyi sajtóhírekre hivatkozva beszámoltunk, a ciprusi bajnokságban első helyen álló, Gyurcsó Ádámot is soraiban tudó AEK Larnaca hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a 2022–2023-as idény végéig szóló szerződést kötött a 43-szoros magyar válogatott támadóval, a török másodosztályú Pendiksporral decemberben szerződést bontó Nikolics Nemanjával.

A 35 éves magyar csatár a Kaposvár után a Mol Fehérvár FC játékosa lett, mellyel NB I-es gólkirályi címet ünnepelhetett, majd a Legia Warszawánál a lengyel, a Chicago Fire-nél pedig az amerikai élvonal legjobb góllövője lett. Nikolics a légióskodás után visszatért a Fejér megyeiekhez, ám augusztusban távozott Székesfehérvárról, s a török másodosztályban szereplő, Ugrai Rolandot is soraiban tudó Pendiksporhoz került, de ott csak kilenc mérkőzésen lépett pályára, gólt nem szerzett.

Nikolics decemberben bontott szerződést a törökökkel, azóta szabadon igazolható volt, ám most az idény végéig aláírt a szombaton megsérülő Gyurcsó Ádám klubjához, az AEK Larnacához.